Beam-Team

Wat is een beam-team

Dit is een groep kerkleden die met behulp van een computer en een projector de liturgie (liederen en andere teksten) op een groot scherm vertonen.

De beamer heeft een vaste plaats ingenomen in onze zondagse eredienst. Naast de eredienst wordt de beamer ook gebruikt bij kooravonden en muziekuitvoeringen.

Informatie bestemd voor een beamerpresentatie moet worden gestuurd naar het volgende emailadres:

Ook ruiling/wijziging van ouderling van dienst, lector, organist e.d. doormailen naar dit emailadres. De dienstdoende beameraar haalt vervolgens alle informatie, bestemd voor de presentatie, zelf uit deze mailbox.

Het beam-team kan ook tijdens trouw- en uitvaartdiensten worden gevraagd een presentatie te verzorgen. Hiervoor worden kosten berekend. Aanvragen hiervoor moeten gestuurd worden naar de contactpersoon, Himme de Jong, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De leden van het beam-team zijn:

Ekke Teeninga, Gea Krol, Jan Ymte Spriensma, Himme de Jong, Aebe Plantenga, Wisse van der Velde, Henk Berends en Jessica Mulder-Pellicaan.