Activiteiten Jeugd

In onze kerk zijn er verschillende activiteiten waarmee we de jeugd in onze gemeente een warm hart toe willen dragen. Vroeger was er catechisatie en jeugdclub. Tegenwoordig is er een tussenvorm van deze beide gevonden waarin niet alleen de bijbelse kennis wordt gedeeld, maar juist ook het gevoel van saamhorigheid wordt versterkt. Dit is in een gemeente erg belangrijk. Deze twee sluiten in onze gemeente op elkaar aan, en daarom moet dit ook bij de jeugd het geval zijn.
Om de verschillende activiteiten beter aan te laten spreken is een indeling gemaakt op basis van leeftijd van de jeugd. Dat wil niet zeggen dat de leeftijd de exacte grens is. Op verzoek kan iemand ook kiezen om in een bepaalde groep mee te doen. Het is niet de bedoeling vriendengroepen uit elkaar te halen, maar juist om deze contacten binnen de gemeente te bewaren en te versterken.

Over de Grote Activiteiten Commissie
Het GAC is een los onderdeel van het jeugdwerk in de PKN Grootegast-Sebaldeburen. Het GAC organiseert allerlei leuke activiteiten die niet direct een christenlijk karakter hoeven te hebben, maar wel zorgen voor een goede onderlinge band en vele gezellige momenten met elkaar. Het GAC is door en voor de jeugd, wil je helpen iets te organiseren, of heb je een leuk idee, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met de leiding.