Bericht van de Vrouwen gespreksgroep/ WORKSHOP

Terugkomend op ons bericht eerder dit jaar in de Nieuwsbazuin van mei, om samen met gemeenteleden, voor de liefhebbers van glas, een workshop te organiseren bij glasatelier van Jan Hooghiemstra in Oentsjerk moeten we helaas melden dat het niet verstandig is om deze op korte termijn doorgang te laten vinden.
Het is echt jammer….

En hoewel het glasatelier op dit moment haar deuren al wel weer heeft geopend lijkt het ons als bestuur niet goed om deze workshop, in de gegeven Corona-omstandigheden, door te laten gaan.

Natuurlijk kunt u altijd zelf een kijkje gaan nemen, hetzij in Oentsjerk in het atelier zelf, als op de website van Jan Hooghiemstra. (www.janhooghiemstra.nl) en kijk in de linker kolom, daar kom je diverse mogelijkheden tegen. (Ieder betaalt voor zich zelf.)

Als gespreksgroep hopen we natuurlijk allemaal op betere tijden en verschuiven ons plannetje eerst maar naar het voorjaar van 2021.

Nog even wat informatie over de workshop:
Ook al ben je niet creatief, je maakt iets wat uniek en blijvend is. Iedereen kan meedoen! Workshop schilderen op glas met 100% glas. Op vlak glas verf je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met speciale vloeistof. Je kunt kiezen uit schitterende kleuren en aak onweerstaanbare werkstukken die jarenlang de aandacht zullen trekken. Vrolijk en functioneel.

Zodra de omstandigheden dit toelaten zult u opnieuw van ons horen!

Akkie Jellema

Contactgegevens

Protestantse gemeente Grootegast/Sebaldeburen

Goede Herderkerk, De Gast 2, 9861 BM te Grootegast

0594-613073

Contact via email