Huis-aan-huis collecte: Geef Licht! - 29 november - 5 december 2020.

Mijn hart deed pijn toen ik zag en hoorde  over alle ellende in de vluchtelingenkampen.
Daarom ben ik beschikbaar als collecte-coördinator. Daarna volgde ook nog de brand in kamp Moria op Lesbos en was dus de situatie in heel Griekenland volkomen uitzichtloos….

Zoveel kinderen zonder toekomst… voor ons niet voor te stellen. Wanhoop…!
Reden te meer om in actie te komen.
Ook jongeren (vanaf 16 jaar) kunnen in actie komen voor hun leeftijdsgenoten.

Graag willen we dat deze collecte gedragen wordt door heel Grootegast, dus niet alleen de kerken, maar door alle inwoners.
Jong en oud
kan collecteren…

Ieder heeft wel zo zijn eigen ‘netwerkje’, waardoor je zelf en 1 of 2 vrienden kunt activeren om ook een paar straatjes te lopen.

Deze actie is een initiatief van Kerk in Actie, maar heeft een breed maatschappelijk draagvlak.
Meer weten www.kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte
en zie ook de Nieuwsbazuin van oktober!

Aanmelden als collectant: Graag!
Dit kan nog tot 30 september!
Neem dan contact op met de collectecoördinator in uw woonplaats of ga naar www.kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte

Collectecoördinator

Om je te kunnen bereiken hebben we je naam, adres, telefoonnummer en evt. e-mailadres nodig….(NAWTE)

Ik hoop op heel veel collectanten!!

Akkie Jellema