Afkondigingen, 20 september 2020.

Goedemorgen gemeente,

hartelijk welkom in deze dienst. Een Jeugddienst voor jong en oud…(?) Vandaag heeft de kerkenraad de volgende mededelingen voor u:

Renovatie in/en Coronatijd: Vanaf vandaag, 20 september, wijken we voorlopig uit naar de Schaapskooi. Deze is helaas in coronatijd maar geschikt voor max. 40 kerkgangers. U kunt zich voor de kerkdienst aanmelden op het 06nummer. Er wordt nog steeds gezocht naar een andere oplossing.
Ook de overige Corona maatregelen blijven van toepassing.

Voor de luisteraars via kerkomroep.nl of kerkradio is de volledige liturgie op zaterdagmiddag te vinden op onze website onder het kopje ‘Eredienst zondag’;

Ziekenhuisopnames: De namen/verpleegadressen van onze gemeenteleden die in de ziekenhuizen worden verpleegd kunt u vinden op het besloten gedeelte van de website. Gemeenteleden die langdurig elders zijn opgenomen staan vermeld in elke Nieuwsbazuin.

(Er zijn geen berichten binnengekomen van opname/ontslag ziekenhuis).

Bloemengroet: De bloemen uit de kerk gaan vandaag met een hartelijke groet van ons allen naar zr. G. de Vries-Bos, wonend aan de Gast. Als iemand deze bloemen wil bezorgen, meld u zich dan even bij de ouderling van dienst.

Koffiedrinken: In tegenstelling tot berichten in de Nieuwsbazuin is er vanochtend geen koffiedrinken na de dienst.

Collecte: De collecten worden aangepast gehouden: Als de kerkzaal wordt verlaten is er gelegenheid uw gaven te geven voor Diaconie en Kerk in de daarvoor bestemde bussen bij de uitgang.
,br /> Voor de luisteraars via internet/kerkradio blijft de mogelijkheid bestaan om de bijdrage over te maken op de bekende rekeningnummers in de Nieuwsbazuin.

Witte Kerkje: Tijdens deze crisisperiode staan de deuren van het Witte Kerkje 7 dagen per week open. Iedere dag van 09:00 tot 19:00 uur. Voor iedereen die zoekt naar een moment van bezinning, gebed of een kaarsje willen aansteken.

• In deze viering is de voorganger: ds. mw. H.C. Mulderij
  • OvD: Henk Berends
  • Lector: Herman Woltjer
  • Organist: Annekor Top
  • Koster: Aly de Groot
  • Beamerdienst door: Wisse van der Velde

Wij wensen u allen een gezegende viering!

• Contactgegevens